Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Likvidasjonene

Terroristene skulle vært arrestert av Arafats sikkerhetsfolk. Likvidasjoner redder liv ISRAELSK OFFISER: Drept i aksjon nær Tulkarem En israelsk offiser fra en marinejeger-avdeling ble skutt og drept av en palestinsk militssoldat da avdelingen han ledet jaktet en palestinsk milits nær Tulkarem på Vestbredden torsdag. Israelske soldater besvarte ilden, og drepte Hamas-soldaten. Senere på dagen har IDF ødelagt Hamas-soldatens hjem. Han står ansvarlig for en rekke angrep mot israelere. Fredag morgen meldes det at fire palestinere ble drept torsdag i voldsbølgen som herjer Vestbredden og Gaza. En palestinsk baby skal ha blitt kvalt av israelsk tåregass, skriver Jerusalem Post. Natt til fredag gikk IDF inn i en by på Gaza-stripen og arresterte tre ettersøkte militante palestinere.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart