Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Putin roser Sharon for «vanskelig avgjørelse»

Ariel Sharon innledet søndag et to dager langt besøk i Moskva. Mandag møtte han Russlands president Vladimir Putin, som roste den israelske statsministeren for å ha avviklet den ti dager lange beleiringen av Yassir Arafats hovedkvarter. Putin gjentok også sitt krav om at palestinerne skal slå ned på terror i egne rekker, samtidig som han ba Israel trekke sine militærstyrker tilbake fra de palestinske byene. Russland støtter den USA-ledede koalisjonen mot terror, og ser på Israel som et viktig medlem i denne koalisjonen, sa Putin. Et viktig samtaleemne under Ariel Sharons møter i Moskva, er Iran og Iraks forsøk på å skaffe seg atomvåpen. Israelske myndigheter har grunn til å frykte at slik teknologi skal komme fra Russland, med eller uten godkjennelse fra myndighetene. Den israelske delegasjonen som kom til Russland bestod blant annet av tre russisk-fødte ofre for terrorbomben i Tel Aviv juni 2001. Det ble drept 21 israelske ungdommer i dette angrepet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart