Iraks biologiske våpen kan ikke nå oss

Forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer sa tirsdag at Irak har bakke-til-bakke raketter og biologiske våpen, men ikke rakettutskytningsramper som gjør rakettene istand til å nå Israel. Ben-Eliezer gjentok også de israelske beskyldningene om at Irak har trent terrorceller som nå er aktive i de palestinske områdene. Forsvarsministeren innrømmet også tirsdag at det ble gjort noen få betydelige feil i beslutningsprosessen frem mot Israel beleiret Yassir Arafat i Ramallah. Ben-Eliezer understreket også at det ikke var Arafats personlige skjebne som var årsaken til at USA la så sterkt press på Sharon-regjeringen. Han ser USAs disposisjoner som et ledd i forberedelsene til krigen mot Irak.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart