Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Iraks biologiske våpen kan ikke nå oss

Forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer sa tirsdag at Irak har bakke-til-bakke raketter og biologiske våpen, men ikke rakettutskytningsramper som gjør rakettene istand til å nå Israel. Ben-Eliezer gjentok også de israelske beskyldningene om at Irak har trent terrorceller som nå er aktive i de palestinske områdene. Forsvarsministeren innrømmet også tirsdag at det ble gjort noen få betydelige feil i beslutningsprosessen frem mot Israel beleiret Yassir Arafat i Ramallah. Ben-Eliezer understreket også at det ikke var Arafats personlige skjebne som var årsaken til at USA la så sterkt press på Sharon-regjeringen. Han ser USAs disposisjoner som et ledd i forberedelsene til krigen mot Irak.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart