Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kritiserer intifadaen

En palestinsk leder som er en mulig etterfølger til Yasser Arafat, sier det var galt av palestinerne å gripe til våpen i det to år lange opprøret eller intifadaen. Dette skriver NTB i en nyhetsmelding, som vi gjengir i sin helhet: Mahmoud Abbas, bedre kjent som Abu Mazen, har vært en ivrig forkjemper for reformer innen de palestinske sikkerhetstjenestene og mot korrupsjon, betingelser USA har stilt for å gjenoppta forhandlingene om en palestinsk stat. – Det er gjort mange feil, og jeg har ofte sagt at våpenbruk under intifadaen var galt, sier Abbas i et intervju med nyhetsbyrået Reuters som ble gjort i Ramallah i helgen. – Jeg er ikke imot steinkasting. Det er et folkelig uttrykk for protest. Det er i orden å bruke folkelige protester parallelt med forhandlinger, sier Abbas. Den 67 år gamle Abbas er nummer to etter Arafat i den palestinske frigjøringsorganisasjonen PLO. Han er en av grunnleggerne av Arafats Fatah-fraksjon og en av arkitektene bak Oslo-avtalen fra 1993.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart