Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Harde utfall mot Israel

Rettsaken mot Tanzim-lederen Marwan Barghouti ser ut til å bli en politisk nevekamp, slik mange har fryktet. Barghoutis forsvarere varslet onsdag overfor Jerusalem Post at de vil anklage Israel for "krigsforbrytelser, etnisk rensning og folkemord på det palestinske folk". Slik svarer det israelske utenriksdepartementets advokat: – Hva har dette å gjøre med de 27 mennesker, en baby og en bestemor inkludert, som han drepte – og de hundrevis som han skadet? Er det ikke dette denne rettsaken handler om? Marwan Barghouti er anklaget for en rekke mord, mordforsøk og støtte til terrororganisasjoner.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart