Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

USA angriper Irak i november

Den israelske forsvarsministeren venter et amerikansk angrep på diktator Saddam Hussein i slutten av november. Benjamin Ben-Eliezer understreker samtidig at Israel er klar – uavhengig av hvilket tidspunkt krigen starter. Militære kilder har sagt til Israels radio at Saddam muligvis velger en tilbakeholden strategi mot Israel. Dersom han bruker Scud-raketter med ukonvensjonelle våpen, vil det bevise fremfor USA og resten av verden at han har slike våpen. Utenriksminister Shimon Peres sier at den potensielle atomtrusselen fra Irak truer Israel mer enn den palestinske konflikt. – Vi har bare noen få år igjen hvor vi kan reagere på denne trusselen, sa Peres til den jødiske verdenskongress i Jerusalem. En israelske sikkerhetsdelegasjon ankom Washington torsdag for å bli oppdatert om de amerikanske planene for et angrep på Irak. Invitasjonen fra Bush-administrasjonen markerer at USA nå har lagt konfliktene knyttet til avslutningen på Arafats beleiring bak seg.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart