IDF: De fleste var væpnede terrorister

IDFs operasjoner i Khan Yunis mandag morgen drepte i alt 14 palestinere og skadet 100. De fleste av de drepte var væpnede terrorister som forsvarte seg kraftig mot de israelske styrkene, opplyser IDF. Palestinske kilder benekter dette, og mener langt flere var sivile. Forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer sier at kun én av de drepte ikke var en ettersøkt terrorist. Landsbyen som IDF gikk til angrep på ble regnet som en av de få stedene Hamas fortsatt stod sterkt militært sett. Sharon sa mandag kveld at ansvaret for de uskyldige, sivile liv som går tapt, ligger hos terroristene som bruker sivilbefolkningen som skjold. – Angrepene mot Khan Yunis var nødvendige, fordi vi stadig har blitt angrepet med bombekastere der i fra, sa Sharon. Israel har hatt pågående operasjoner kontinuerlig på Gaza-stripen helt siden 5. september. IDF vil bevise at ikke en eneste liten terrorcelle tilknyttet for eksempel Hamas eller Islamsk hellig krig vil være trygg, selv ikke i den mest avgjemte landsby på Gaza-stripen. Natt til tirsdag fortsatte operasjonene på Gaza-stripen med arrestasjon av tre medlemmer av Islamsk hellig krig, på tross av sterke protester fra den amerikanske administrasjonen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart