Infiltrasjon i bosetning avverget

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Israelske soldater drepte søndag to væpnede palestinere i nærheten av grensen til Egypt, ifølge den israelske hæren. – To væpnede palestinske terrorister som forsøkte å trenge inn i byen Yevul traff i stedet på israelske soldater. I skuddvekslingen som fulgte ble de to drept, heter det i en uttalelse fra IDF. Palestinerne skal tilsynelatende ha tatt seg over grensen fra Egypt inn i Israel. To israelske soldater ble skadd i sammenstøtet, ingen av dem alvorlig. To palestinere ble ifølge øyenvitner og helsepersonell drept da israelske stridsvogner tidligere søndag morges angrep byen Rafah sør på Gaza-stripen, skriver NTB. En av de drepte var en fire år gammel gutt. Israelske militære kilder bekreftet at en større militær aksjon var i gang i Rafah for å ødelegge tunneler som blir brukt av palestinere til å smugle våpen fra Egypt inn i Israel. To hus ble ødelagt i aksjonen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart