Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Infiltrasjon i bosetning avverget

Israelske soldater drepte søndag to væpnede palestinere i nærheten av grensen til Egypt, ifølge den israelske hæren. – To væpnede palestinske terrorister som forsøkte å trenge inn i byen Yevul traff i stedet på israelske soldater. I skuddvekslingen som fulgte ble de to drept, heter det i en uttalelse fra IDF. Palestinerne skal tilsynelatende ha tatt seg over grensen fra Egypt inn i Israel. To israelske soldater ble skadd i sammenstøtet, ingen av dem alvorlig. To palestinere ble ifølge øyenvitner og helsepersonell drept da israelske stridsvogner tidligere søndag morges angrep byen Rafah sør på Gaza-stripen, skriver NTB. En av de drepte var en fire år gammel gutt. Israelske militære kilder bekreftet at en større militær aksjon var i gang i Rafah for å ødelegge tunneler som blir brukt av palestinere til å smugle våpen fra Egypt inn i Israel. To hus ble ødelagt i aksjonen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart