Åpnet Wazzani-pumpen

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Med brask og bram ble pumpestasjonen i tilknytning til Wazzani-elven åpnet onsdag. Fra nordgrensen kunne israelske soldater se hvordan den politiske eliten i Libanon samlet seg for å feire det de ser som en "frigjøring av vannet". Israel har advart Libanon kraftig mot prosjektet, fordi det skaper en farlig presedens og bryter med de tradisjonelle vannregler som har eksistert gjennom tiår. Tirsdag kom Hizbollah med klare advarsler mot Israel: Et eventuelt israelsk angrep på det nye libanesiske anlegget vil medføre kraftige gjengjeldelsesangrep sier den libanesisk-syriske terrororganisasjonen. Ifølge Hizbollahs leder Skeikh Hassan Nasrallah er Hizbollah i full beredskap til å kunne slå tilbake mot Israel i løpet av kort tid.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart