Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Åpnet Wazzani-pumpen

Med brask og bram ble pumpestasjonen i tilknytning til Wazzani-elven åpnet onsdag. Fra nordgrensen kunne israelske soldater se hvordan den politiske eliten i Libanon samlet seg for å feire det de ser som en "frigjøring av vannet". Israel har advart Libanon kraftig mot prosjektet, fordi det skaper en farlig presedens og bryter med de tradisjonelle vannregler som har eksistert gjennom tiår. Tirsdag kom Hizbollah med klare advarsler mot Israel: Et eventuelt israelsk angrep på det nye libanesiske anlegget vil medføre kraftige gjengjeldelsesangrep sier den libanesisk-syriske terrororganisasjonen. Ifølge Hizbollahs leder Skeikh Hassan Nasrallah er Hizbollah i full beredskap til å kunne slå tilbake mot Israel i løpet av kort tid.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart