Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Åtte palestinere drept

Kamphandlingene i Rafah torsdag begynte da IDF gikk i gang med å bygge et nytt checkpoint i området. Det sier palestinske kilder til Israels radio. Ifølge IDF skal palestinerne ha startet med å skyte en anti-stridsvogn rakett mot IDFs byggeutstyr. Innbygger i flyktningeleiren Rafah sier fem granater fra IDFs stridsvogner slo ned i flere hus. Blant de døde finner vi en 70 år gammel kvinne, og minst tre barn. For omkring 10 av de 40 skadde er situasjonen alvorlig. IDF skal også ha skutt mot en UNRWA-drevet skole, hvor mer enn 15 skolebarn ble skadet. IDF har sagt i en melding at de palestinske terroristene tok dekning blant sivile. IDF har også uttrykt beklagelse over at sivile ble drept. I et møte med Sharon torsdag kveld, krevde utenriksminister Colin Powell forklaring på hendelsen i Rafah. Tidligere på dagen kommenterte den israelske statsministeren hendelsen i Rafah slik: – IDF er den mest moralske hæren i verden. De gjør sitt beste for ikke å skade sivile.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart