Åtte palestinere drept

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Kamphandlingene i Rafah torsdag begynte da IDF gikk i gang med å bygge et nytt checkpoint i området. Det sier palestinske kilder til Israels radio. Ifølge IDF skal palestinerne ha startet med å skyte en anti-stridsvogn rakett mot IDFs byggeutstyr. Innbygger i flyktningeleiren Rafah sier fem granater fra IDFs stridsvogner slo ned i flere hus. Blant de døde finner vi en 70 år gammel kvinne, og minst tre barn. For omkring 10 av de 40 skadde er situasjonen alvorlig. IDF skal også ha skutt mot en UNRWA-drevet skole, hvor mer enn 15 skolebarn ble skadet. IDF har sagt i en melding at de palestinske terroristene tok dekning blant sivile. IDF har også uttrykt beklagelse over at sivile ble drept. I et møte med Sharon torsdag kveld, krevde utenriksminister Colin Powell forklaring på hendelsen i Rafah. Tidligere på dagen kommenterte den israelske statsministeren hendelsen i Rafah slik: – IDF er den mest moralske hæren i verden. De gjør sitt beste for ikke å skade sivile.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart