Ti personer skadet

Sju politimenn, to IDF-soldater og en annen mann ble lørdag skadet i konfrontasjon med israelske bosettere som satte seg imot avviklingen av en illegal bosetning i nærheten av Nablus. Bosetterne forlot bosetningen i fred på onsdag, da avviklingen startet – men torsdag kom de tilbake igjen. De israelske myndighetene var hittil ikke vært i stand til å få bort alle bosetterne, som har ankommet bosetningen i hundrevis. Rådet for bosetterne i Judea og Samaria mener bosetningen er "helt lovlig". Ha’aretz skriver søndag morgen at bosetterne har satt fyr på marker omkring bosetningen. IDF har stående ordre om å fjerne bosetterne uten bruk av våpen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart