Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel vil selv bestemme sitt svar

Israel vil selv avgjøre hva som er et passende svar på mandagens terrorbombe i nærheten av Hadera. 13 israelere ble drept og 65 skadet i angrepet. Parallelt med den militære bekjempelsen av terror, må Israel fortsette jakten på en diplomatisk gjennombrudd for å få til forhandlinger, sier den israelske forsvarsministeren Benjamin Ben-Eliezer. Han avviser at USA har bedt Israel om å være forsiktige med gjengjeldelsesaksjoner for det siste store terrorangrepet. – Jeg vet ikke om noen slik henvendelse, sier Ben-Eliezer. Tirsdag knyttet forsvarssjef, generallløytnant Moshe Ya’alon, terrorangrepet til opphøret av portforbudet i Jenin 48 timer tidligere. Terrororganisasjonene utnytter Israels forsøk på å bedre den humanitære situasjonen på Vestbredden. Ya’alon påpeker også at hele sju selvmordsbomber har blitt stanset bare i løpet av de ti siste dagene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart