Israel vil selv bestemme sitt svar

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Israel vil selv avgjøre hva som er et passende svar på mandagens terrorbombe i nærheten av Hadera. 13 israelere ble drept og 65 skadet i angrepet. Parallelt med den militære bekjempelsen av terror, må Israel fortsette jakten på en diplomatisk gjennombrudd for å få til forhandlinger, sier den israelske forsvarsministeren Benjamin Ben-Eliezer. Han avviser at USA har bedt Israel om å være forsiktige med gjengjeldelsesaksjoner for det siste store terrorangrepet. – Jeg vet ikke om noen slik henvendelse, sier Ben-Eliezer. Tirsdag knyttet forsvarssjef, generallløytnant Moshe Ya’alon, terrorangrepet til opphøret av portforbudet i Jenin 48 timer tidligere. Terrororganisasjonene utnytter Israels forsøk på å bedre den humanitære situasjonen på Vestbredden. Ya’alon påpeker også at hele sju selvmordsbomber har blitt stanset bare i løpet av de ti siste dagene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart