Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vårt parti må betale høy pris for fred

– Likud er forberedt til å betale den høye pris det er å oppnå fred, sa statsminister Ariel Sharon til sine partikolleger onsdag. Hos mange av de mest høyre-orienterte Likud-medlemmene i salen ble dette dårlig mottatt. – Det vil ikke bli noe kompromi med terror, sa Sharon, og la til at IDF vil bli værende "på ethvert sted hvor terroristene er og hvor de får skjule seg". Det kommer frem åpenbare motsetninger mellom Sharon-leiren og Netanyahu-leiren i Likud. Samtidig med Sharons tale satt USAs utsending William Burns i møte med utenriksminister Shimon Peres. Burns er i Israel for å videreføre resultater fra Ariel Sharons besøk i Washington tidligere i oktober.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart