Anklaget for spionasje for Hizbollah

En oberstløytnant i den israelske hæren er anklaget for å ha drevet spionasje for den libanesiske geriljagruppen Hizbollah. Israelsk radio kunngjorde i dag at oberstløytnanten dermed er mistenkt for å ha spionert for en av Israels verste fiender. Offiseren er anklaget for å ha gitt informasjon til Hizbollah om Israels aktiviteter langs den libanesiske grensen. Til gjengjeld skal han ha fått penger og narkotika, het det i radiomeldingen. Så langt NTB. Oberstløytnanten har avvist alle beskyldninger mot seg, skriver Ha’aretz. Offiseren skal være én av 11 israelere som nylig er arrestert av sikkerhetsstyrkene Shin Bet for å ha gitt opplysninger til Hizbollah.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart