Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ap truer med nei til statsbudsjettet

Israels arbeiderparti truet søndag med å stemme nei til regjeringens forslag til statsbudsjett, når det legges fram senere denne uken, skriver NTB. Hvis forslaget blir nedstemt, kastes landet ut i regjeringskrise. Arbeiderpartiet krever at regjeringen som ledd i sine innstramminger også må skjære ned på bevilgningene til jødiske nybyggere. Den konservative israelske statsministeren sier han ikke vil godta det han kaller påfunn eller sprell fra koalisjonspartneres side. Men samferdselsminister Ephraim Sneh mener bosetterne må ta sin del av byrdene som nå legges på den israelske befolkningen. Dermed kan det bli krise, når saken kommer opp til behandling i nasjonalforsamlingen Knesset, der en votering er ventet onsdag. Sharon skal ifølge israelsk kringkasting søndag ha sagt på det ukentlige møtet i regjeringen at alle dens medlemmer har plikt til å stemme for budsjettforslaget. Ifølge andre medier skal statsministeren ha truet med å sparke den eller de som stemmer imot fra regjeringen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart