God idé, sier Sharon

Onsdag er det ventet at Arbeiderpartiets regjeringsmedlemmer får sparken av statsminister Ariel Sharon, etter at de stemmer mot statsbudsjettet for 2003. Allerede på mandag ble det diskutert hvem som kan erstatte medlemmene i regjeringen. Tidligere forsvarssjef, Shaul Mofaz, er blant de mest aktuelle kandidatene til å overta forsvarsministerposten etter Ap-leder Benjamin Ben-Eliezer. Israelsk TV melder at Mofaz allerede har takket ja til en slik stilling. Jerusalem-ordfører Ehud Olmert skal også være interessert i forsvarsministerposten. Det spekuleres i om Olmert vil være fornøyd med tilbud om en utenriksministerpost. Kanskje han da heller vil velge å fortsette som ordfører i Jerusalem. Noen mener at Sharon vil velge å fungere som utenriksminister selv i nærmeste fremtid. Politiske eksperter sier til Ha’aretz at de nå forventer nyvalg senest innen mai 2003. Det er den dype konflikten om statsbudsjettet som nå etter all sannsynlighet får Arbeiderpartiet til å trekke seg fra regjeringen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart