Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

God idé, sier Sharon

Onsdag er det ventet at Arbeiderpartiets regjeringsmedlemmer får sparken av statsminister Ariel Sharon, etter at de stemmer mot statsbudsjettet for 2003. Allerede på mandag ble det diskutert hvem som kan erstatte medlemmene i regjeringen. Tidligere forsvarssjef, Shaul Mofaz, er blant de mest aktuelle kandidatene til å overta forsvarsministerposten etter Ap-leder Benjamin Ben-Eliezer. Israelsk TV melder at Mofaz allerede har takket ja til en slik stilling. Jerusalem-ordfører Ehud Olmert skal også være interessert i forsvarsministerposten. Det spekuleres i om Olmert vil være fornøyd med tilbud om en utenriksministerpost. Kanskje han da heller vil velge å fortsette som ordfører i Jerusalem. Noen mener at Sharon vil velge å fungere som utenriksminister selv i nærmeste fremtid. Politiske eksperter sier til Ha’aretz at de nå forventer nyvalg senest innen mai 2003. Det er den dype konflikten om statsbudsjettet som nå etter all sannsynlighet får Arbeiderpartiet til å trekke seg fra regjeringen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart