Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Knallhard kritikk mot Arafat

Menneskerettighetsgruppen Human Rights Watch kaller de palestinske selvmordsaksjonene for krigsforbrytelser og sier Yasser Arafat ikke gjør nok for å stanse dem. Rapporten blir fredag omtalt av NTB. Rapporten avviser palestinernes argumenter om at israelske aksjoner har ødelagt deres evne til å aksjonere mot selvmordsaksjonistene. Begrunnelsen er at selvstyremyndigheten heller ikke foretok seg nok mot selvmordsaksjonistene da politistyrkene var intakte. Rapporten omfatter selvmordsaksjoner fram til august 2002. 415 israelere og andre sivile var da drept i terroraksjonene. Rundt 2.000 var skadd. Nå er disse tallene økt betraktelig. HRW beskylder Yasser Arafat og den palestinske selvstyremyndigheten for ikke å ha gjort det som sto i deres makt for å stanse selvmordsbombene. – Godt etablerte regler i Folkeretten krever at de som sitter med makten skal holdes ansvarlig når folk under deres kontroll begår krigsforbrytelser eller forbrytelser mot menneskeheten, heter det i rapporten.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart