Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Knallhard kritikk mot Arafat

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Menneskerettighetsgruppen Human Rights Watch kaller de palestinske selvmordsaksjonene for krigsforbrytelser og sier Yasser Arafat ikke gjør nok for å stanse dem. Rapporten blir fredag omtalt av NTB. Rapporten avviser palestinernes argumenter om at israelske aksjoner har ødelagt deres evne til å aksjonere mot selvmordsaksjonistene. Begrunnelsen er at selvstyremyndigheten heller ikke foretok seg nok mot selvmordsaksjonistene da politistyrkene var intakte. Rapporten omfatter selvmordsaksjoner fram til august 2002. 415 israelere og andre sivile var da drept i terroraksjonene. Rundt 2.000 var skadd. Nå er disse tallene økt betraktelig. HRW beskylder Yasser Arafat og den palestinske selvstyremyndigheten for ikke å ha gjort det som sto i deres makt for å stanse selvmordsbombene. – Godt etablerte regler i Folkeretten krever at de som sitter med makten skal holdes ansvarlig når folk under deres kontroll begår krigsforbrytelser eller forbrytelser mot menneskeheten, heter det i rapporten.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart