Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Netanyahu går sterkt frem

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

En fersk meningsmåling viser at Benjamin Netanyahu har fått sterkt økende oppslutning i Likud den siste månden. Netanyahu har nå støtte fra 40,9 prosent av de 305.000 stemmeberettigede i Likud, mot Sharons 40,5. Netanyahu går frem med 11 prosentpoeng i forhold til forrige ukes måling. På spørsmål om hvem man tror vil være best for den israelske økonomien de neste fire årene, svarer 56 prosent Netanyahu og 18 prosent Sharon. Netanyahu og Sharon har ennå ikke blitt enige om når primærvalget i Likud skal gjennomføres. En hard valgkamp er allerede godt i gang mellom den israelske statsministeren og utenriksministeren.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart