Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Netanyahu går sterkt frem

En fersk meningsmåling viser at Benjamin Netanyahu har fått sterkt økende oppslutning i Likud den siste månden. Netanyahu har nå støtte fra 40,9 prosent av de 305.000 stemmeberettigede i Likud, mot Sharons 40,5. Netanyahu går frem med 11 prosentpoeng i forhold til forrige ukes måling. På spørsmål om hvem man tror vil være best for den israelske økonomien de neste fire årene, svarer 56 prosent Netanyahu og 18 prosent Sharon. Netanyahu og Sharon har ennå ikke blitt enige om når primærvalget i Likud skal gjennomføres. En hard valgkamp er allerede godt i gang mellom den israelske statsministeren og utenriksministeren.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart