Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Jerusalem-ordfører vil tilbake i Knesset

Ehud Olmert sier til Ha’aretz at han ønsker å være en aktiv deltaker i Likuds valgkamp. Jerusalem-ordføreren har bestemt seg for å vende tilbake til Knesset, hvor han tidligere har sittet i fem perioder. Olmert har tidligere også vært helseminister. Kilder nær Ariel Sharon sier statsministeren alltid har gått med en drøm om å kunne lede landet sammen med nyutnevnt forsvarsminister Shaul Mofaz og Ehud Olmert som nærmeste medarbeidere. Nå ser Sharon dette som en reell mulighet. Shaul Mofaz skal imidlertid være skuffet over at nyvalget kommer allerede i januar. Dette hindrer ham i å bli valgt inn i Knesset i denne omgang. En egen lov i Israel gir nemlig offiserer en 12 måneders karanteperiode fra de avslutter sin tjeneste i IDF til de får bli medlemmer av Knesset. Shaul Mofaz gikk av som forsvarssjef i sommer.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart