Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Jerusalem-ordfører vil tilbake i Knesset

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Ehud Olmert sier til Ha’aretz at han ønsker å være en aktiv deltaker i Likuds valgkamp. Jerusalem-ordføreren har bestemt seg for å vende tilbake til Knesset, hvor han tidligere har sittet i fem perioder. Olmert har tidligere også vært helseminister. Kilder nær Ariel Sharon sier statsministeren alltid har gått med en drøm om å kunne lede landet sammen med nyutnevnt forsvarsminister Shaul Mofaz og Ehud Olmert som nærmeste medarbeidere. Nå ser Sharon dette som en reell mulighet. Shaul Mofaz skal imidlertid være skuffet over at nyvalget kommer allerede i januar. Dette hindrer ham i å bli valgt inn i Knesset i denne omgang. En egen lov i Israel gir nemlig offiserer en 12 måneders karanteperiode fra de avslutter sin tjeneste i IDF til de får bli medlemmer av Knesset. Shaul Mofaz gikk av som forsvarssjef i sommer.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart