Jerusalem-ordfører vil tilbake i Knesset

Ehud Olmert sier til Ha’aretz at han ønsker å være en aktiv deltaker i Likuds valgkamp. Jerusalem-ordføreren har bestemt seg for å vende tilbake til Knesset, hvor han tidligere har sittet i fem perioder. Olmert har tidligere også vært helseminister. Kilder nær Ariel Sharon sier statsministeren alltid har gått med en drøm om å kunne lede landet sammen med nyutnevnt forsvarsminister Shaul Mofaz og Ehud Olmert som nærmeste medarbeidere. Nå ser Sharon dette som en reell mulighet. Shaul Mofaz skal imidlertid være skuffet over at nyvalget kommer allerede i januar. Dette hindrer ham i å bli valgt inn i Knesset i denne omgang. En egen lov i Israel gir nemlig offiserer en 12 måneders karanteperiode fra de avslutter sin tjeneste i IDF til de får bli medlemmer av Knesset. Shaul Mofaz gikk av som forsvarssjef i sommer.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart