Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

28. november

Benjamin Netanyahu og Ariel Sharon har blitt enige om å avholde primærvalg i Likud 28. november. Primærvalget vil avgjøre hvem av de to som blir partiets statsministerkandidat under nyvalget i januar. Ariel Sharon avviser at han har planer om å utnevne Jerusalem-ordfører Ehud Olmert som utenriksminister dersom han bli gjenvalgt. Sharon har imidlertid lovet Shaul Mofaz å fortsette som forsvarsminister dersom Likud-partiet beholder denne ministerposten. Dersom det blir etablert en samlingsregjering er det ventet at forsvarsministerposten vil gis til en fremstående Ap-politiker.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart