Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Drepte to barn og tre voksne

Fem israelere ble drept natt til mandag da minst to palestinske terrorister tok seg inn i kibbutzen Metzer, som ligger like ved grensen mot Vestbredden nord for Tulkarem. To barn, to kvinner og en ung mann ble skutt og drept i angrepet. Al-Aksa Martyrbrigade har påtatt seg ansvaret for angrepet. Terrororganisasjonen er den militære delen av Yassir Arafats egen Fatah-organisasjon. Terroristene klarte å flykte fra kibbutzen før sikkerhetsstyrker ankom stedet. Israel svarte på aksjonen ved å angripe et verksted i Gaza med helikopter, skriver NTB. Ifølge militære kilder i Israel ble verkstedet brukt til å produsere bombekastergranater. Ingen skal ha kommet til skade i rakettangrepet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart