Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Utviser Arafat dersom han blir statsminister

Israels utenriksminister Benjamin Netanyahu sa tirsdag at dersom han blir valgt til statsminister, så vil han landsforvise palestinernes leder Yasser Arafat. Netanyahu kalte også Arafat «lederen for morderne» som sto bak angrepet på et kibbutz søndag hvor fem israelere ble drept. Den israelske utenriksministeren har også tidligere tatt til orde for å landsforvise Arafat, men har tonet ned synspunktet etter at han fikk posten i statsminister Ariel Sharons regjering forrige uke, skriver NTB. Sharon avviste tirsdag at Arafat bør utvises, og la til at Israel trenger et ansvarlig lederskap som prioriterer nasjonens interesser framfor egeninteresser.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart