Har inntatt hele Hebron

Søndag morgen våknet innbyggerne i Hebron opp til et strengt portforbud, og israelske stridsvogner i gatene. IDF skal nå har full kontroll i hele byen. Minister Eli Yishai sier fredagens angrep i Hebron krever en sterk militær gjengjeldelse, som ødeleggelse av terroristenes hjem og utvisning av deres familier. Det meldes foreløpig om at IDF har ødelagt to hus, eid av medlemmer i Islamsk hellig krig. Også andre steder på Vestbredden trapper IDF nå kraftig opp sin tilstedeværelse i områdene hvor det er kjent at terrorgrupper opererer. USA fordømmer fredagens terrorangrep i Hebron, og sier de forstår Israels behov for å bekjempe terror. Amerikanerne oppfordrer Israel til å sørge for at sivile palestinske liv blir beskyttet i gjengjeldelsesaksjonene som kommer. Forsvarsminister Shaul Mofaz sa søndag til USAs utenriksminister Colin Powell at Israel står overfor en "kraftig terrorbølge". Netanyahu sa til sin amerikanske kollega at det er en illusjon å forvente at Yassir Arafat vil gjøre noe for å beskytte Israel. "Arafat løfter ikke en finger for å stanse terror. Israel, som et hvert annet land, har rett til å forsvare sine innbyggere", sa Netanyahu.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart