Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Har inntatt hele Hebron

Søndag morgen våknet innbyggerne i Hebron opp til et strengt portforbud, og israelske stridsvogner i gatene. IDF skal nå har full kontroll i hele byen. Minister Eli Yishai sier fredagens angrep i Hebron krever en sterk militær gjengjeldelse, som ødeleggelse av terroristenes hjem og utvisning av deres familier. Det meldes foreløpig om at IDF har ødelagt to hus, eid av medlemmer i Islamsk hellig krig. Også andre steder på Vestbredden trapper IDF nå kraftig opp sin tilstedeværelse i områdene hvor det er kjent at terrorgrupper opererer. USA fordømmer fredagens terrorangrep i Hebron, og sier de forstår Israels behov for å bekjempe terror. Amerikanerne oppfordrer Israel til å sørge for at sivile palestinske liv blir beskyttet i gjengjeldelsesaksjonene som kommer. Forsvarsminister Shaul Mofaz sa søndag til USAs utenriksminister Colin Powell at Israel står overfor en "kraftig terrorbølge". Netanyahu sa til sin amerikanske kollega at det er en illusjon å forvente at Yassir Arafat vil gjøre noe for å beskytte Israel. "Arafat løfter ikke en finger for å stanse terror. Israel, som et hvert annet land, har rett til å forsvare sine innbyggere", sa Netanyahu.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart