Inn i Betlehem og Gaza

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

IDF har proklamert Betlehem som lukket militært område, og også innført portforbud i tre nabolandsbyer. Bakgrunnen for at Israel nå på ny tar militær kontroll over byen, er Hamas-bomben som torsdag kostet 11 mennesker livet i Jerusalem. Blant dem var fire barn.
IDFs innmarsj i byen retter seg ikke mot den palestinske sivile befolkning, men mot 30 palestinere mistenkt for å være involvert i torsdagens terrorangrep og andre angrep. Fredag morgen var ni allerede arrestert.
Den 22 år gamle selvmordsbomberen Nael Abu Hillayel skal ha kommet fra Betlehem. IDF trakk seg tilbake fra byen 19. august i år.
Klok av gammel skade fra kampene i vår, blokkerte IDF inngangen til Fødselskirken som noe av det første under torsdagens operasjon. I vår tok militante palestinere opphold i kirken, og brukte dette som utgangspunkt for sin propagandakrig mot Israel.
– Helt siden israelske styrker trakk seg tilbake i august, har palestinere bygd opp en «terror infrastruktur og forberedt selvmordsangrep, sier talsmann for IDF Doron Spielman.

SOLDAT DREPT PÅ GAZA-STRIPEN
På Gaza-stripen rullet 40 stridsvogner og pansrede kjøretøy inn i landsbyen al-Qurara natt til fredag, støttet av kamphelikoptre.
En IDF-soldat ble drept fredag morgen under skuddveksling med militante palestinere nær Tel Katifa på Gaza-stripen. Når dette skrives pågår kampene fremdeles.
I nærheten av Khan Yunis har IDF-styrker ødelagt to hus som tilhører en Hamas-mann, som var leder for flere terrorister på Gaza-stripen.
Fra grensestasjonen Erez meldes det om at en palestinsk terrorist skal ha angrepet israelske soldater med håndgranater fredag morgen.
IDF fikk torsdag kveld beskjed om å gå «bredt og omfattende» til verks for å slå ned på terrorgruppene på Vestbredden og Gaza-stripen, etter at Jerusalem torsdag morgen ble rystet av et nytt dødbringende terrorangrep.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart