Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Inn i Betlehem og Gaza

IDF har proklamert Betlehem som lukket militært område, og også innført portforbud i tre nabolandsbyer. Bakgrunnen for at Israel nå på ny tar militær kontroll over byen, er Hamas-bomben som torsdag kostet 11 mennesker livet i Jerusalem. Blant dem var fire barn.
IDFs innmarsj i byen retter seg ikke mot den palestinske sivile befolkning, men mot 30 palestinere mistenkt for å være involvert i torsdagens terrorangrep og andre angrep. Fredag morgen var ni allerede arrestert.
Den 22 år gamle selvmordsbomberen Nael Abu Hillayel skal ha kommet fra Betlehem. IDF trakk seg tilbake fra byen 19. august i år.
Klok av gammel skade fra kampene i vår, blokkerte IDF inngangen til Fødselskirken som noe av det første under torsdagens operasjon. I vår tok militante palestinere opphold i kirken, og brukte dette som utgangspunkt for sin propagandakrig mot Israel.
– Helt siden israelske styrker trakk seg tilbake i august, har palestinere bygd opp en «terror infrastruktur og forberedt selvmordsangrep, sier talsmann for IDF Doron Spielman.

SOLDAT DREPT PÅ GAZA-STRIPEN
På Gaza-stripen rullet 40 stridsvogner og pansrede kjøretøy inn i landsbyen al-Qurara natt til fredag, støttet av kamphelikoptre.
En IDF-soldat ble drept fredag morgen under skuddveksling med militante palestinere nær Tel Katifa på Gaza-stripen. Når dette skrives pågår kampene fremdeles.
I nærheten av Khan Yunis har IDF-styrker ødelagt to hus som tilhører en Hamas-mann, som var leder for flere terrorister på Gaza-stripen.
Fra grensestasjonen Erez meldes det om at en palestinsk terrorist skal ha angrepet israelske soldater med håndgranater fredag morgen.
IDF fikk torsdag kveld beskjed om å gå «bredt og omfattende» til verks for å slå ned på terrorgruppene på Vestbredden og Gaza-stripen, etter at Jerusalem torsdag morgen ble rystet av et nytt dødbringende terrorangrep.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart