Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Antatt drept av israelsk soldat ved en feil

En foreløpig etterforskning av den britiske FN-arbeideren Ian Hooks død indikerer at han ved en beklagelig feil ble skutt av en israelsk soldat. Hook ledet FNs prosjekt for gjenreising av boliger i Jenin som ble revet under israels store militæroperasjon i byen. Hook ble drept mens det pågikk skyting mellom israelske soldater og en gruppe palestinere i Islamsk Jihad. Foreløpig ser det ut for at en israelsk soldat skjøt mot Hook da han plutselig kom ut fra en bygning med mobiltelefon i hånda. Soldaten skal ha antatt at Hook hadde som formål å skade de israelerne, på grunn av at han kom ut på gaten i hast. Både israels utenriksminister, Binyamin Netanyahu og forsvarsminister Shaul Mofaz har i offisielle uttalelser uttrykt sorg og beklagelse over hendelsen, som ennå er under etterforsking fra den israelske hæren.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart