Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Selvmordsangrep med båt utenfor Gaza

Fire soldater i den israelske marinen ble skadet da en palestinsk fiskebåt med sprengstoff ombord gikk i lufta i nærheten av patruljebåten. Marinen oppdaget plutselig fiskebåten som var i et forbudt område, og da palestinerne ikke ville snu, prøvde israelerne å advare dem med skudd i lufta, og vannkanoner. Da gikk fiskebåten i lufta. Islamsk Jihad tok på seg ansvaret for angrepet, og sa at de hadde senket en israelsk patruljebåt, men ifølge marinen fikk den bare mindre skader. De to som var ombord i fiskebåten var 19 og 21 år. Mannskapene i marinen får ros av en høyere offiser for å ha vært med på å avverge et mye større angrep. Han sier at det faktum at terrorgruppene må gå over til denne typen «ukonvensjonelle» operasjoner sier noe om hvor vanskelig det er å iverksette «vanlige» terrorangrep fra Gaza-stripen. (23.11)

EL-AL-KAPRER FOR RETTEN I TYRKIA
Tyrkiske myndigheter sa i dag at de vil prøve Tawfik Turawa, som prøvde å kapre et El-Al-fly tidligere i uken, for retten. Turawa er israelsk araber, og det har dermed vært snakket om en eventuell utlevering til Israel. Turawa prøvde å storme cockpiten i det israelske flyet på vei til Tyrkia. Han hadde klart å smugle en liten kniv med seg inn på flyet, men ble raskt overmannet av de israelske sikkerhetsvaktene ombord. Ifølge et tyrkisk nyhetsbyrå kan Turawa risikere opp til fem år i fengsel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart