Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

12 drept på israelsk hotell, to raketter mot charterfly

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Tre islamistiske selvmordsbombere angrep torsdag morgen et israelsk-eid hotell i Kenya. Minst to raketter ble noenlunde samtidig skutt mot et israelsk charterfly som lettet fra flyplassen i Mombassa.
Israelske kilder har mistanke om at terrornettverket al-Qaida står bak angrepene. Blant de døde er to israelske barn på 12 og 13 år, en israelsk mann og ni kenyanere.
– Vi kommer til å ta dem, sier forsvarsminister Shaul Mofaz om terroristene som stod bak angrepet.
Angrepet startet da en grønn jeep lastet med eksplosiver tidlig om morgenen brøt seg vei gjennom portene til Paradise Hotel i Kikambala, et feriested ved det indiske hav 20 kilometer nord for Mombasa. En terrorist løp inn i inngangspartiet til hotellet og sprengte seg selv i luften. Omtrent 80 mennesker er meldt skadet, og dødstallene har bare steget utover torsdagen.
Omtrent fem minutter før angrepet på hotellet, ble det skutt to raketter mot et israelsk charterfly på vei mot Tel Aviv. Kenyansk politi tror de to angrepene var koordinert.
Hotellet som ble angrepet driver og eies av flere utenlandske investorer, blant annet fra USA og Israel, skriver NTB.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart