Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Sharon 55,8 %, Netanyahu 40,08 %

Valgdeltakelsen ved Likud-valget var 46 prosent. Ariel Sharon vant med over 15 prosentpoeng over Benjamin Netanyahu. Alle valgdagsmålinger peket torsdag kveld i retning av en klar valgseier for Ariel Sharon i Likuds primærvalg. Det endelige resultatet gav til slutt en enda sterkere seier for Sharon.
I en telefonsamtale torsdag kveld inviterte Ariel Sharon sin utenriksminister til fortsatt samarbeid. I følge Hærens radio skal Netanyahu ha svart at han ser frem til å fortsette som utenriksminister i Sharons regjering. Ariel Sharon er storfavoritt også til å vinne Knesset-valget for Likud 28. januar, og dermed etablere en ny regjering. Han tror Likud vil doble oppslutningen ved valget. På bakgrunn av terrorangrepene torsdag, avlyste Sharon feiring av seieren i primærvalget.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart