Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Sharon 55,8 %, Netanyahu 40,08 %

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Valgdeltakelsen ved Likud-valget var 46 prosent. Ariel Sharon vant med over 15 prosentpoeng over Benjamin Netanyahu. Alle valgdagsmålinger peket torsdag kveld i retning av en klar valgseier for Ariel Sharon i Likuds primærvalg. Det endelige resultatet gav til slutt en enda sterkere seier for Sharon.
I en telefonsamtale torsdag kveld inviterte Ariel Sharon sin utenriksminister til fortsatt samarbeid. I følge Hærens radio skal Netanyahu ha svart at han ser frem til å fortsette som utenriksminister i Sharons regjering. Ariel Sharon er storfavoritt også til å vinne Knesset-valget for Likud 28. januar, og dermed etablere en ny regjering. Han tror Likud vil doble oppslutningen ved valget. På bakgrunn av terrorangrepene torsdag, avlyste Sharon feiring av seieren i primærvalget.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart