Ta terroristene, én og én

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

– Det er blitt erklært krig mot Israel av det globale islamske terrornettverket. Endre deres prioriteringer og ta dem én og én. Slik skal ordren gitt av statsminister Ariel Sharon til Mossad-sjef Meir Dagan lyde i følge Sunday Times i London. Det er terroristene som står bak torsdagens angrep i Mombasa i Kenya Sharon vil ta knekken på. Mossad skal nå ha aktivert en rekke "sovende" agenter i arabiske land. Sist gang Mossad fikk en slik ordre, var etter massakren på israelske idrettsmenn under München OL i 1972. Søndag sa Israels forsvarsminister Shaul Mofaz at det er tegn som tyder på at al-Qaida står bak angrepet i Kenya. De to israelske guttene som ble offer for selvmordsbombene i Paradise hotel ble gravlagt søndag.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart