Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Netanyahus fraksjon klar vinner

Meningsmålingene viser at det høyreorienterte partiet Likud vil få minst 33 av 120 representanter i Knesset etter valget 28. januar. Søndag avgjorde partiet endelig sin valgliste ved hjelp av valg i 11 ulike distrikter. Ha’aretz utroper Benjamin Netanyahus fraksjon i partiet som klar vinner, etter at Sharons støttespillere fikk anonyme plasseringer langt nede på listen. Benjamin Netanyahu fikk ti klare støttespillere inn blant de 31 høyest rangerte kandidatene. Forsvarsminister Shaul Mofaz fikk en ydmykende 12. plass, etter å ha hatt håp om å komme helt i toppen etter frontfigurene Ariel Sharon og Benjamin Netanyahu.

Jerusalem-ordfører Ehud Olmert fikk en usikker plassering på 33. plass, mens kommunikasjonsminister Reuven Rivlin, Sharons våpendrager i den nåværende regjering, havnet helt ned på 37. plass. Nøytrale Tzachi Hanegbi fikk flest stemmer, og inntar dermed partiets tredjeplass på listen. Jerusalem Post karakteriserer resultatet som "overraskende". Finansminister Silvan Shalom og utdanningsminister Limor Livnat fikk fjerde- og femteplass.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart