Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

To soldater alvorlig skadet av veimine

To israelske soldater ble alvorlig skadet søndag morgen, da deres pansrede personellkjøretøy kjørte på en veimine nær grensen til Libanon. Nå tar den ukjente gruppen "Ramzi Nahara Martyr Organization" på seg ansvaret for eksplosjonen. De to skadde israelske soldatene var drusere. Det har kun vært en tilsvarende hendelse siden Israel trakk seg tilbake fra Libanon i mai 2000. I november 2000 døde en israelsk soldat av en veimine. (08.12 OPPDATERT 09.12) SHARON-TALSMANN: Arafat ikke til Betlehem Palestinernes leder Yassir Arafat skal ikke delta i julefeiringen i Betlehem, fordi han ikke er noen fredens mann, sier talsmann for statsminister Ariel Sharon, Ra’anan Gissin.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart