Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vedtatt med sterke kutt

Den 15. Knesset-forsamling vedtok tirsdag kveld et statsbudsjett som vil ha midlertidig funksjon frem til etter valget 28. januar. Nå kan valgkampen starte for alvor, etter at de nåværende Knesset-representantene har gjort gjort sin siste innsats. Det israelske statsbudsjettet som ble vedtatt tirsdag er på 269,8 milliarder shekel. Det blir gjort store kutt i utgifter til forsvar- og velferdsformål, skriver Jerusalem Post. Forsvarsbudsjettet er redusert med 6,5 milliarder shekel, men statsminister Ariel Sharon lover å øke dette beløpet etter valget.

Finansminister Silvan Shalom sier forventningene om at statsbudsjettet skulle komme vel i havn i tide, har brakt inflasjonen under kontroll. Statsbudsjettet ble vedtatt med 54 mot 25 stemmer. 11 representanter avstod.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart