Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Klargjør før Irak-krig

I løpet av kommende uke gjennomfører USA og Israel en felles øvelse for å integrere to anti-rakett systemer. Dette blir en av de siste forberedelsene som ennå gjenstår før angrepet på Irak som sannsynligvis er nær forestående. Israel frykter at Irak vil sende raketter mot landet dersom Saddam Husseins regime blir angrepet av USA. USA mener Iraks våpenrapport inneholder en rekke usannheter og at viktig informasjon mangler. President George W. Bush har også gitt klarsignal til å doble antallet soldater i området rundt Den persiske gulf innen begynnelsen av januar.

I løpet av kommende uke ankommer hundrevis av amerikanske soldater til Israel. USA og Israel skal integrere Patriot- og Arrow-systemene slik at disse kan operere i sammen. Patriot-systemet er best egnet til å stanse raketter som kommer i lav høyde, mens Arrow har sin styrke mot raketter som kommer inn i høyere luftlag. Det er første gang at de to rakettsystemene nå vil bli integrert. Israel forbereder seg også grundig mot angrep fra biologiske og kjemiske våpen under en forestående Irak-krig. Undervisningsdepartementet sender ut en brosjyre til alle husstander, hvor befolkningen blir forberedt på hvordan de best kan beskytte seg og sine ved et eventuelt krigsutbrudd.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart