22 drept, 100 skadet

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Søndag kveld ble den eldre buss-sentralen i Tel-Aviv rystet av et dobbelt selvmordsangrep. De to terroristene blåste seg i luften med mindre enn ett minutts mellomrom. Eksplosivene var utstyrt med metallsplinter for å gjøre størst mulig skade. Mandag morgen er 68 av de 100 skadde fremdeles innlagt på sykehus, for to av dem er situasjonen kritisk. Terrorangrepene skjedde i et område hvor andelen fremmedarbeidere er høy. Blant de 15 identifiserte ofrene er 11 israelere og fire utlendinger. President George W. Bush kaller terrorangrepene "forkastelige mord", og opplyser at utenriksminister Colin Powell har kontaktet den israelske statsministeren for å uttrykke USAs kondolanse. Al-Aksa Martyrbrigade har påtatt seg ansvaret for angrepet, og har identifisert de to terroristene som innbyggere i byen Nablus på Vestbredden. Selvmordsbombene i Tel-Aviv søndag kveld er de første i en israelsk by siden november, da en selvmordsbomber tok med seg 11 busspassasjerer i døden i Jerusalem.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart