Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

22 drept, 100 skadet

Søndag kveld ble den eldre buss-sentralen i Tel-Aviv rystet av et dobbelt selvmordsangrep. De to terroristene blåste seg i luften med mindre enn ett minutts mellomrom. Eksplosivene var utstyrt med metallsplinter for å gjøre størst mulig skade. Mandag morgen er 68 av de 100 skadde fremdeles innlagt på sykehus, for to av dem er situasjonen kritisk. Terrorangrepene skjedde i et område hvor andelen fremmedarbeidere er høy. Blant de 15 identifiserte ofrene er 11 israelere og fire utlendinger. President George W. Bush kaller terrorangrepene "forkastelige mord", og opplyser at utenriksminister Colin Powell har kontaktet den israelske statsministeren for å uttrykke USAs kondolanse. Al-Aksa Martyrbrigade har påtatt seg ansvaret for angrepet, og har identifisert de to terroristene som innbyggere i byen Nablus på Vestbredden. Selvmordsbombene i Tel-Aviv søndag kveld er de første i en israelsk by siden november, da en selvmordsbomber tok med seg 11 busspassasjerer i døden i Jerusalem.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart