Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Nektet PA-folk å dra til London

Storbritannia kritiserer Israel for å nekte palestinske tjenestemenn å delta i et møte for å drøfte reformer i de palestinske selvstyreområdene. Møtet er planlagt i London neste tirsdag. Avgjørelsen i den israelske regjering ble gjort mandag morgen, som en reaksjon på søndagens terrorangrep i Tel-Aviv som drepte 22 mennesker. I det samme regjeringsmøtet ble det besluttet å stenge tre institusjoner for høyere utdanning på Vestbredden, to høyskoler og et universitet som blir sett på som et arnested for terror.
Israel stanser igjen pengeoverføringene til PA, etter at disse ble gjenopptatt i desember. Militære aksjoner i terrorbekjempelsen vil også bli trappet opp, og et planlagt møte i PLO sentralråd på torsdag blir nektet avholdt. På møtet skulle representantene drøftet en fremtidig palestinsk grunnlov.
Israelske kilder sier til Jerusalem Post at statsminister Ariel Sharon måtte stagge andre medlemmer av sikkerhetskabinettet, som gikk inn for utvisning av Yassir Arafat eller større militære aksjoner etter selvmordsbombene i Tel-Aviv.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart