Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Nesten helt ute av Gaza-stripen

Så snart en omplassering av de israelske styrkene er ferdig, vil de eneste israelske grensepolitisoldatene som er igjen på Gaza-stripen være minepersonell og hemmelige spesialstyrker. Også på Vestbredden vil grensepolitistyrker bli trukket ut av de store byene, og bli konsentrert langs "den grønne linje". Hensikten med omplasseringene er å gjøre bedre bruk av IDFs og grensepolitiets særskilte styrker. Grensepolitiet vil nå bli flyttet fra Gaza til den israelsk-egyptiske grensen, hvor de kan konsentrere seg om økende problemer som narkotika- og menneskesmugling. På den andre siden vil IDF bedre kunne ivareta de krigsliknende tilstander som har herjet Gaza-stripen de siste to årene. Sist, men ikke minst, håper IDF at det nye grepet vil øke befolkningen i Negev-ørkenen sør i landet. De antar at flere grensepoliti vil velge å bo i nærheten av arbeidsplassen sin.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart