Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

«Dramatisk vending» kan stanse tilbakegang

Høyrepartiet Likud stuper i oppslutning på meningsmålingene, etter korrupsjonsavsløringene i primærvalget, og etter det kritikerne mener er et illegalt lån statsminister Ariel Sharons sønn har fått med pant i sin fars egen gård.
Kilder i Likud sier til Ha’aretz at utviklingstrenden for partiet vil kunne snu dersom for eksempel Omri Sharon trekker seg fra Knesset-listen. En meningsmåling i Ha’aretz torsdag, viser at Likud kun oppnår 27 representanter i Knesset, mot 41 for bare fire uker siden. Det er ventet at statsminister Ariel Sharon i løpet av de «kommende dager» vil gi en offentlig forklaring på lånet på 1,5 millioner dollar.
Likud ser på avsløringene i Likud som mer eller mindre fabrikkert løgn og oppfatter det som en kampanje mot partiet.
– Jeg føler meg forfulgt. Det føles som en konspirasjon for å drepe Likud, og redusere vår oppslutning. Jeg håper detet inspirerer Likud-velgerne til å våkne opp, sier Knesset-representant Ze’ev Boim.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart