Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Stanset kringkastning av Sharons pressemøte

Høyestrettsdommer Michael Cheshin, nåværende formann av den sentrale valgkomitéen, stanset den direkte kringkastningen av statsminister Ariel Sharons pressekonferanse torsdag. Dette skjedde midt under Sharons forklaring om et lån som sønnene Omri og Gilad har mottatt fra en sør-afrikansk forretningsmann for å kunne tilbakebetale støtte som Sharon-leiren ikke hadde lov til å motta under valgkampen i 1999. Sharon hevder at han ikke har vært klar over det 1,5 millioner dollar store lånet før det "avslørt" av Ha’aretz tirsdag. Under pressekonferansen gikk Ariel Sharon også krasst ut mot Arbeiderpartiet og deres leder Amram Mitzna. Det var dette som fikk Michael Cheshin til å kreve stans av direkte overføring i radio og TV. I Israel finnes nemlig en kringkastningslov som forbyr utsending av "valgpropaganda" i måneden frem mot valget. Likud-leiren kritiserer avgjørelsen og sier stans i kringkastningen hindret Sharon i å nå ut med sin forklaring til det israelske folk. – Jeg har ingenting å skjule, sa Sharon som et svar på anklagene fra den venstreorienterte avisen Ha’aretz.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart