Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

To israelske soldater og to terrorister drept

Væpnede palestinere åpnet ild mot en israelsk utpost i Nablus i natt. Kampene varte en stund, og terroristene skjøt og drepte to israelske soldater fra en fallskjermjeger-avdeling før de selv ble skutt. To israelske soldater ble i tillegg såret. Israelske styrker er inne i Nablus som en del av "Operasjon rullende hjul", en operasjon for å knekke terroristenes skjulesteder i den største byen på Vestbredden. Mer enn 200 mistenkte terrorister har blitt arrestert, og mer enn 20 som planla selvmordsangrep har blitt arrestert i Nablus de siste få månedene. Både Fatah og PFLP (Popular Front for Liberation of Palestine) har tatt på seg ansvaret for nattens angrep, som de kaller en samarbeidsoperasjon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart