To israelske soldater og to terrorister drept

Væpnede palestinere åpnet ild mot en israelsk utpost i Nablus i natt. Kampene varte en stund, og terroristene skjøt og drepte to israelske soldater fra en fallskjermjeger-avdeling før de selv ble skutt. To israelske soldater ble i tillegg såret. Israelske styrker er inne i Nablus som en del av "Operasjon rullende hjul", en operasjon for å knekke terroristenes skjulesteder i den største byen på Vestbredden. Mer enn 200 mistenkte terrorister har blitt arrestert, og mer enn 20 som planla selvmordsangrep har blitt arrestert i Nablus de siste få månedene. Både Fatah og PFLP (Popular Front for Liberation of Palestine) har tatt på seg ansvaret for nattens angrep, som de kaller en samarbeidsoperasjon.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart