Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Mitzna åpner for samarbeid med Sharon

Ap-leder Amram Mitzna sier onsdag at han vil gå i regjeringsforhandlinger med Ariel Sharon dersom statsministeren lover å – avvikle de jødiske bosetningene på Gaza-stripen – overføre støtten som nå går til bosettere til sosiale prosjekter i Israel – trappe opp arbeidet med å bygge et sikkerhetsgjerde mot Vestbredden. Hittil har Arbeiderpartiet kategorisk avslått å bli med i noen koalisjonsregjering. Sharon motsetter seg å flytte bosetninger, men insisterer på at sikkerhetsgjerdet blir bygget så raskt som mulig, i følge Jerusalem Post.

Onsdag fortsetter de reelle regjeringsforhandlingene med Shinui og Shas. Det er ikke ventet offentliggjøring av hvilke partier som blir med i den nye regjeringen før i slutten av neste uke. Likud-partiet har frist til 9. mars med å danne en ny koalisjon, men Ariel Sharon kan også be president Moshe Katsav om en 14 dagers utsettelse.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart