Mitzna åpner for samarbeid med Sharon

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Ap-leder Amram Mitzna sier onsdag at han vil gå i regjeringsforhandlinger med Ariel Sharon dersom statsministeren lover å – avvikle de jødiske bosetningene på Gaza-stripen – overføre støtten som nå går til bosettere til sosiale prosjekter i Israel – trappe opp arbeidet med å bygge et sikkerhetsgjerde mot Vestbredden. Hittil har Arbeiderpartiet kategorisk avslått å bli med i noen koalisjonsregjering. Sharon motsetter seg å flytte bosetninger, men insisterer på at sikkerhetsgjerdet blir bygget så raskt som mulig, i følge Jerusalem Post.

Onsdag fortsetter de reelle regjeringsforhandlingene med Shinui og Shas. Det er ikke ventet offentliggjøring av hvilke partier som blir med i den nye regjeringen før i slutten av neste uke. Likud-partiet har frist til 9. mars med å danne en ny koalisjon, men Ariel Sharon kan også be president Moshe Katsav om en 14 dagers utsettelse.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart