Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi kan ikke angripe Israel

– Vi har ikke mulighet for å angripe Israel slik vi hadde i 1991, sier den irakiske visestatsminister Tariq Aziz i et intervju med fransk TV. – Vi er ikke en trussel mot noen, hevder Aziz. FN-resolusjoner har gitt Irak forbud mot å ha raketter med større rekkevidde enn 150 kilometer. Den korteste luftlinjen mellom Irak og Israel er 370 kilometer. IDF på sin side er forberedt på at Saddam Hussein nok en gang vil fyre Scud-raketter mot Israel, slik han gjorde i 1991. Reservemannskap til å bemanne anti-rakett batteriene er kalt inn. Statsminister Ariel Sharon sier at sjansene er små for at Saddam Hussein vil angripe Israel. I 1991 skjøt Irak 39 Scud-raketter mot israelske byer. Forsvarsminister Shaul Mofaz vil møte lokale ordførere i Israel, for å gi dem oppdateringer på IDFs forberedelser til en Irak-krig. President George W. Bush sier FN må støtte en konfrontasjon med Saddam Hussein. Israelske observatører forventer at det amerikanske angrepet starter i løpet av få uker.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart