Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Representanter fra 13 partier

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Mandag blir de 120 nye representantene i det 16. Knesset tatt i ed. Deres periode vil vare til november 2007, dersom det ikke kommer nyvalg før den tid. I alt er 13 partier representert i det nye Knesset. 38 av representantene har ikke tidligere parlamentarisk erfaring, mens Benjamin Netanyahu, Ehud Olmert og Nissan Slomiansky kommer tilbake etter å ha vært ute i en periode. Kvinneandelen er den største i historien, men liten sammenlignet med europeiske demokratier. I kraft av å være Knessets eldste representant, leder Shimon Peres samlingene i Knesset til en ny ordstyrer blir valgt. (17.02 KVELD)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart