Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Vi blir i opposisjon

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Etter at Likud og Det nasjonalreligiøse parti (NRP) nådde frem til en regjeringsavtale søndag morgen, avviser Ap-leder Amram Mitzna at hans parti kommer til å gå i seriøse forhandlinger med Likud. Ariel Sharon oppfordret Mitzna på det sterkeste til å gripe muligheten for å gå inn i regjering sammen med Likud, Shinui og NRP. Dersom ikke andre partier kommer med i regjeringen, er det nå klart at Sharon vil lede en sentrums-høyre koalisjon med støtte fra bare 61 av Knessets 120 medlemmer. I følge avtalen med NRP vil partiet få to ministre i regjeringen, Effi Eitam som husminister og Zvulun Orlev som arbeids- og sosialminister. I tillegg vil NRP få en statssekretær ved statsministerens kontor.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart