Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi blir i opposisjon

Etter at Likud og Det nasjonalreligiøse parti (NRP) nådde frem til en regjeringsavtale søndag morgen, avviser Ap-leder Amram Mitzna at hans parti kommer til å gå i seriøse forhandlinger med Likud. Ariel Sharon oppfordret Mitzna på det sterkeste til å gripe muligheten for å gå inn i regjering sammen med Likud, Shinui og NRP. Dersom ikke andre partier kommer med i regjeringen, er det nå klart at Sharon vil lede en sentrums-høyre koalisjon med støtte fra bare 61 av Knessets 120 medlemmer. I følge avtalen med NRP vil partiet få to ministre i regjeringen, Effi Eitam som husminister og Zvulun Orlev som arbeids- og sosialminister. I tillegg vil NRP få en statssekretær ved statsministerens kontor.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart