Skoler stenger, ingen offentlig transport

Når snøen en sjelden gang gjør en gjestevisitt i Jerusalem, blir hele den israelske hovedstaden snudd på hodet. Natt til tirsdag kom det omkring 20 cm snø, og Ha’aretz rapporterer hvilke tiltak som er iverksatt tirsdag morgen: Hovedveien mellom Jerusalem og Tel-Aviv er stengt i begge retninger. Grunnskoler og det hebraiske universitet er stengt. Kommunemyndighetene har bedt innbyggerne om å holde seg hjemme for å gi plass til utrykkningskjøretøy på veiene. I Jerusalem arbeider 80 brøytebiler på spreng for å holde veiene ryddet. På Golanhøyden har det kommet en halvmeter snø, i følge hærens radio. Veier i nord-Israel er stengt. Det er ventet at vinterværet i Israel varer frem til torsdag.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart