Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

National Union enig med Likud

Statsminister Ariel Sharons koalisjon ble tirsdag kveld utvidet fra 61 til 68 Knesset-representanter. Det var det høyreorienterte National Union som brakte sine sju parlamentarikere inn som støtte for den nye regjeringen. Likud lovet National Union at alle seriøse politiske forhandlinger med palestinerne vil måtte godkjennes av regjeringen på forhånd. Det var ventet at regjeringen skulle bli tatt i ed på torsdag, men det kan bli utsatt til mandag, skriver Jerusalem Post. Regjeringserklæringen tar utgangspunkt i den samme som den avtroppende regjeringen har hatt, men den har innebygd henvisning til Sharons støtte til dannelsen av en palestinsk stat. Et annet nytt element som regjeringen skal arbeide for, er å opprette en sperregrense ved Knesset-valgene på to prosent. National Union vil ifølge Ha’aretz få to ministerposter. Avigdor Lieberman vil bli transportminister og Benny Elon turistminister. Det er ventet at Likud vil ha 12 eller 13 ministre i regjeringen. I følge Jerusalem Post ligger det an til at utenriksminister Benjamin Netanyahu, forsvarsminister Shaul Mofaz og utdanningsminister Limor Livnat beholder sine poster. Observatører regner med at Ehud Olmert blir finansminister.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart