Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Sharons nye regjering er klar

Etter at Ehud Olmert og Benjamin Netanyahu har takket ja til sine ministerposter, er Ariel Sharon klar til å presentere sitt nye regjeringsmannskap for Knesset torsdag kveld. Olmert blir handels- og industriminister med utvidet ansvarsområde som statsministerens vikar. Netanyahu tar kontroll over finansdepartementet, og varsler allerede nå en storstilt privatisering av statsbedriftene. Bildene og biografiene til Israels nye regjering ARBEIDSLEDIGHET: Ned til 10,1 prosent Antallet arbeidsledige i Israel gikk ned med 0,3 prosentpoeng fra tredje til siste kvartal i år 2002. Totalt sett sto 259.400 israelere uten jobb ved inngangen av år 2003. Det eneste europeiske landet som har høyere arbeidsledighet enn Israel er Spania, med sine 11 prosent. Økonomiske observatører ser ikke på nedgangen i arbeidsledighet som noe tegn på økonomisk vekst, skriver Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart