Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

15 drepte, flest tenåringer

Torsdag morgen blir ti av de 15 israelerne som ble drept i onsdagens terrorangrep navngitt. Som ventet er flertallet av de drepte tenåringer. Ingen terrororganisasjon har hittil påtatt seg ansvaret for angrepet, men selvmordsbomberen er identifisert som en 20 år gammel palestinsk student fra Hebron. På kroppen til terroristen ble det funnet et brev som inneholdt sitater fra Koranen, skriver Ha’aretz. Israelske myndigheter regner det som svært sannsynlig at terrororganisasjonen Hamas har vært involvert i planlegging og utføring av angrepet. Det siste selvmordsangrepet i Israel ble gjennomført i januar, da 23 mennesker ble drept i Tel Aviv. Torsdag sender utdanningsdepartementet psykologer til skolene i Haifa, for å gi etterlatte kamerater og venninner krisehjelp.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart