Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Terrororganisasjonen truer israelske ledere

Hamas truer "de politiske lederne for sionistene", etter at deres leder for den militære delen av terrororganisasjonen ble drept i et israelsk rakettangrep lørdag morgen. Tre av Ibrahim al-Makadmes livvakter ble også drept. – Drapet på Ibrahim Al-Makadme betyr et nytt stadium av krigen mot jødene, sier en talsmann for Hamas til Reuters. – Alle israelske ledere vil bli åpne mål for oss, fortsetter Abdel-Azziz Rantissi. I begynnelsen av mars avslørte den israelske sikkerhetstjenesten en Hamas-celle som hadde planer om å angripe statsminister Ariel Sharon. Lørdag kveld ble to granater skutt mot en jødisk bosetning i Gush Katif på Gaza-stripen. Natt til søndag ble 13 palestinere arrestert på Vestbredden, åtte i Hebron og fem i Nablus. I Jenin ødela IDF huset til lederen for Islamsk hellig krig i byen.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart