Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

20 år gammel israelsk soldat drept i Hebron

Sersjant Tomer Ron ble drept da minst en palestinsk snikskytter angrep israelere i Hebron natt til tirsdag. Det brøt ut intens skuddveksling mellom palestinsk milits og israelske styrker etter angrepet, som fant sted på veien mellom Kiryat Arba og Makpela-hulen. Jerusalem Post rapporterer at fire israelere ble skadet. En væpnet palestiner ble tirsdag morgen funnet i restene av huset som ble brukt av militsen, skriver Ha’aretz. Palestinsk milits har de siste ukene konsentrert deler av sine angrep i Hebron-området. Nattens angrep fant sted nesten nøyaktig samme sted som hvor to israelske polittjenestemenn ble drept av terrorister for to måneder siden. 25 israelere er drept i Hebron-området de siste fire månedene. En rekke ettersøkte terrorister ble arrestert i aksjoner på Vestbredden mandag. På Gaza-stripen har IDF omgruppert sine styrker. Mandag ble det meldt om en mulig israelsk tilbaketrekning, men dette blir avvist av IDF. IDF står med militære styrker i områder som har blitt brukt til utskytning av raketter mot israelske mål.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart