Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

20 år gammel israelsk soldat drept i Hebron

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Sersjant Tomer Ron ble drept da minst en palestinsk snikskytter angrep israelere i Hebron natt til tirsdag. Det brøt ut intens skuddveksling mellom palestinsk milits og israelske styrker etter angrepet, som fant sted på veien mellom Kiryat Arba og Makpela-hulen. Jerusalem Post rapporterer at fire israelere ble skadet. En væpnet palestiner ble tirsdag morgen funnet i restene av huset som ble brukt av militsen, skriver Ha’aretz. Palestinsk milits har de siste ukene konsentrert deler av sine angrep i Hebron-området. Nattens angrep fant sted nesten nøyaktig samme sted som hvor to israelske polittjenestemenn ble drept av terrorister for to måneder siden. 25 israelere er drept i Hebron-området de siste fire månedene. En rekke ettersøkte terrorister ble arrestert i aksjoner på Vestbredden mandag. På Gaza-stripen har IDF omgruppert sine styrker. Mandag ble det meldt om en mulig israelsk tilbaketrekning, men dette blir avvist av IDF. IDF står med militære styrker i områder som har blitt brukt til utskytning av raketter mot israelske mål.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart