Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

18% av 1.945 drepte palestinere sivile

I følge uoffisielle tall fra det israelske forsvaret er 1.945 palestinere drept siden intifadaen startet i september 2000. Blant disse er 365 mennesker som ikke var innblandet i terrorvirksomhet – 130 barn under 16 år og 235 voksne – for det meste kvinner og eldre. Disse tapstallene er ikke publisert av israelske myndigheter, men Ha’aretz gjengir dem torsdag. Palestinske organisasjoner og menneskerettighetsgrupper opererer med høyere tall. De drepte palestinerne som israelske myndigheter kategoriserer som "terrorister", fordeler seg slik på de forskjellige terrorgruppene: 22 % fra Hamas og Islamsk hellig krig, 17 % fra Fatah og Tanzim, 17 % fra palestinske sikkerhetsstyrker og 4 % fra andre navngitte grupper. 22 % er ikke knyttet direkte til noen navngitt terrororganisasjon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart